Gezondheidscentrum Vinkeveen

 Voor het nieuwe gezondheidscentrum gaat GarantieGeveIs, in opdracht van HSE B.V., de volgende materialen leveren:

  •  ca. 2.800 m¹ SoulWood Special Colour Douglas, gedeeltelijk behandeld met Flame Delay PT
  •  ca. 60 m² Eternit Natura N163
  •  inclusief het regelwerk

 

BbDW is een ontwikkelaar die is gespecialiseerd in de realisatie van gezondheidscentra. Zo ook voor degene in Vinkeveen waar B-Happy de uitvoering op zich heeft genomen en HSE onder andere de gevel monteert. Het ontwerp van dit gebouw komt van Studio 110 Architectuur. Er is gekozen voor een houten gevel met een dak van Fels platen voor een eigentijdse uitstraling wat mooi bij het dorp past.

In dit centrum zullen zich onder andere 2 huisartsenpraktijken vestigen, daarbij komt er ook een apotheek, fysiotherapiepraktijk, verloskundige, bekkenbodemtherapeute en nog diverse andere medische partijen. Dit zorgt voor kortere lijnen waardoor de samenwerking voor goede zorg soepel kan verlopen.

GarantieGevels dankt HSE voor deze mooie opdracht.

 

 

 

Share This