GG Concept Steel, Klikfels, GarantieGevels, SoulWood, gevelbekleding,

GG Concept Steel

Staal

GG Concept Steel heeft een mooi assortiment metalen profielplaten voor dak en gevel, met een lange duurzaamheid. Dit materiaal is op een eenvoudige manier te monteren.

GG Concept Steel

 

Voor onze stalen profielen maken wij gebruik van Colorcoat, dit is specifiek ontworpen om gevels en daken er langdurig oogverblindend mooi uit te laten zien. Het biedt bouwers en architecten nieuwe mogelijkheden voor creatieve en vernieuwende gebouwen. Tegelijk zijn het een van de duurzaamste voorgelakte staalproducten op de markt.

GG Concept Steel levert alleen hoogstaande staal producten, met een luxe uitstraling door onder andere de lakafwerking. We proberen u een zo groot mogelijke ontwerpvrijheid te geven door onze designlijn en de mogelijkheden met ons standaard assortiment.
Daarbij worden de passtukken speciaal voor u op maat gemaakt.

 

Deze unieke, gepatenteerde oplossing van Tata Steel reduceert de ecologische voetafdruk aanzienlijk.

Staal is 100% geschikt voor recycling en verliest daarbij niet aan kwaliteit. In vergelijking met andere materialen heeft het een laag gewicht. Het is gemakkelijk in complexe vormen te brengen en handmatig te verwerken.

De felssystemen

 

Klikfels

Met Klikfels krijgt u de uitstraling van zink, maar met de duurzaamheid van staal. Het is ontwikkeld als een duurzaam alternatief voor de bekende non-Ferro felsdaken van koper, zink of aluminium. De Klikfels delen worden onzichtbaar bevestigd in de dubbele overlap, die is voorzien van handige perforatie.

Fero

Fero is een metalen felsplaat met Roevensysteem. Het is geschikt als dakbedekking in een warm- of koud dak, daarnaast is het ook toepasbaar als gevelbekleding en kan het horizontaal of verticaal gemonteerd worden in combinatie met een geïsoleerde binnendoos constructie.

Voor beide systemen geldt:

Dat het eenvoudig en snel te monteren is als kouddakplaat of als metaal bouwsysteem in combinatie met een Carrierpaneel, SIPS paneel, prefab dakplaat of een samengesteld geïsoleerd warmdak- of gevelconstructie.

Voor het beste resultaat adviseren wij om het fels-systeem op een vlakke ondergrond te voorzien van een ca.  7 mm dikke structuurmat. De structuurmat is een akoestische anti-condensmat die het contactgeluid met ca. 14 dB reduceert en tegelijk voor een  goede afvoer van eventueel condensvocht zorg draagt.

Cascade

Cascade

Dit model kan zowel doorgaan als traditionele potdeksel, maar ook doorgaan als high-tech gevelproduct. De Cascade is zeer geschikt voor renovatie van bestaande gevelbekleding voor woningbouw, de argrarische sector en de industriële bouw.

Rabat

Het Rabat is verfijnder van structuur dan de Cascade. Het heeft een steekmaat van 100 mm en een diepere profilering. Door de schaduwwerking vallen de bevestigingspunten nauwelijks op en is dit profiel uitermate geschikt voor de retailmarkt en woningbouw.

Rabat
Dune

Dune

Het is een verfijnd half-cilinder profiel met een steekmaat van 100 mm. Met dit eigentijdse uiterlijk is het een zeer geschikt model voor iedereen die net even wat anders wilt.

Diamond

Wel bekend als de derde dimensie op het gebied van gevelbekleding, is nu als prismaprofiel beschikbaar. Diamond is door de strakke belijning een sieraad aan elk gebouw.

Diamond
Gevelplaat 18/76-988

Gevelplaat 18/76-988

De 18 mm hoge profielplaat is betrekkelijk laag. Als toepassing op daken zorgt dit in combinatie met een lage dakhelling ervoor dat het water voldoende van het dak verdwijnt.

Gevelplaat 40/167-1000

Dit model is 40 mm hoog. Door dit hoge profiel is deze plaat sterker en zit er meer staal in elke vierkante meter. Hierdoor is het zeer geschikt voor grote oppervlaktes. Hierbij heeft dit profiel esthetisch een beter resultaat dan de 18 mm hoge plaat.

Gevelplaat 40/167-1000
Gevelplaat 40-186-5

Gevelplaat 40-186-5

Dit model heeft opstaande zijdes die rechter op staan dan bij andere profielen en is daarom de sterkste in haar soort. Voor renovatieprojecten waarbij de overspanning door de gording afstand niet te zwaar tilt, is dit product een goed en goedkoop alternatief, perfect voor de agrarische sector.

Vario

Dit model heeft vlakke vertical panelen en onzichtbare bevestiging. Dit zorgt voor een luxe strakke uitstraling, te gebruiken in verschillende sectoren.

Vario
Silk-F

Silk-F

Uitermate geschikt voor restyling, gevelrenovatie of als toepassing op een geïsoleerd binnendoossysteem. Dit systeem biedt als voordeel dat het ritme van het gevelbeeld volledig kan afwijken van het achterliggende bouwstramien. Silk-F geeft u de kans om een onvergetelijke eerste indruk te maken tegen een uiterst aantrekkelijke prijs.

Design

Design stelt u in staat om zelf uw unieke gevelconcept te ontwerpen en  door de producent van GG Concept Steel te laten fabriceren in een oplage van 1 tot oneindig. De ultra moderne plaatbewerkingsmachines stelt ze in staat om bijna alle ontwerpen te ontwikkelen. Dit kunnen bijvoorbeeld Box-profielen zijn, maar ook Punt-profielen, Planken , Ribben en Louvres.

Design

Kleurstalen Colorcoat®

Colorcoat SDP 50 van Tata Steel is een high-build voorgelakt staalproduct.

Het merk Colorcoat staat voor erkende kwaliteit en expertise op het gebied van stalen gebouwbekleding. Voortkomend uit meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van innovatieve producten en hanteren van strenge testprocedures.

De duurzaamheid van Colorcoat SDP 50 wordt bereikt door een combinatie van het gegalvaniseerde substraat, de hoogwaardige voorbehandeling, de primer en de robuuste toplaag.

Er is een groot scala aan kleuren mogelijk, maar wij hebben een kleine selectie voor u gemaakt die snel geproduceerd en geleverd kan worden. De glansgraad van onze selectie is <5 en daarmee heeft het een extra matte uitstraling.

Hiernaast kunt u onze selectie kleurstalen downloaden.